Správná ženská

6. 6. 2011 0:00
Rubrika: osobnosti

6.června 1947 se narodila herečka a správná ženská Táňa Fischerová.


Dva roky studovala na JAMU v Brně, pak nastoupila do Činoherního klubu v Praze. Po odchodu v roce 1973 hostovala v různých divadlech, spolupracovala zejména s Janem Kačerem a Evaldem Schormem, točila filmy s Antonínem Mášou, Miloslavem Lutherem a Karlem Kachyňou. Spolčeně s Martou Kubišovou a Janem Kačerem moderuje již řadu let televizní adventní koncerty, které získávají nemalé prostředky na charitativní činnost.

 

Co říká o lásce?

Přestože má herečka neustále velké množství obdivovatelů, s mužem po boku ji už dlouho nikdo nespatřil. Sama ale říká, že není opuštěná a lásek prožívá hned několik najednou.

"Mám v zahraničí velmi blízkého a dobrého přítele. Už jsme se ale řadu let neviděli. Ani letos o prázdninách tomu nebude jinak. Můj život je už teď hodně rozdělen mezi mnoho dalších lásek. Láska není jenom jedna. Je taky mateřská, k přírodě a mnoho dalších. Proto mi nikdy není smutno," usmála se.

O tom, že je to správná ženská svědčí i to, že když jsem ji pozvala na besedu do knihovny, nadšeně souhlasila a když jsem se v dalším mailu ptala, kolik za besedy bude chtít peněz, napsala, že to klidně udělá zadarmo. To je formát!

www.tanafisherova.cz

www.cinoherniklub.cz

 

 

Zobrazeno 4196×

Komentáře

DiváBára

JJ, ale ten se nedá zkouknout na ivysilani.cz =)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Tento blog je součástí s.magazínu, který připravuje Redakce signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka