Čtyři roky na jedné vlně

13. 8. 2011 0:33
Rubrika: události

Právě dnes to jsou přesně čtyři roky od doby, kdy byla spuštěna nová verze signály.cz. Mladí křesťané (nejen) v České republice tak získali svůj nový komunikační nástroj.


Projekt v podobě komunitního portálu byl spuštěn v roce 2007 na Celostátním setkání mládeže v Táboře. Nahradil internetové stránky fungující od roku 2001 a zastávající funkci nástěnky křesťanských, převážně katolických, akcí. Tato změna přinesla mladým lidem novou možnost sdílet se a komunikovat se svými známými, informovat se o dění kolem sebe a v neposlední řadě i navazovat nová přátelství. Mladí si na signály.cz nově mohli nejen číst a prohlížet vložený obsah, ale získali možnost publikovat své články na svém blogu, přispívat do diskuzí, či nahrávat fotky a ukazovat je tak jednoduše ostatním.

V září roku 2010 prošly signály.cz další výraznou změnou. Tato změna uživatelům přinesla především nový design s jednodušším menu, možnost sdílení videí a odkazů, větší možnost nastavení si soukromí  a zároveň také přinesla novinky v redakčním obsahu.

O provoz webu signály.cz se stará realizační tým, složený z mladých lidí, mezi nimiž je i kněz. Velký podíl na provozu mají ale také dobrovolníci, bez jejichž pomoci by provoz signály.cz nebyl možný.

Projekt je financován skrze občanské sdružení prostřednictvím grantů, dotací, darů, prodeje fundraisingových předmětů a příspěvků členů sdružení.

Zobrazeno 1828×

Komentáře

vojtec

Všechno nejlepší!:-)

mistr

Rád si na to vzpomínám, když jsem se v Táboře-Klokotech registrovál a nevěděl jsem co to pořádně signály byly, když jsem také nevěděl jaký si dát nick zkoušel jsem různé až tento, té bunce pěkně dlouho aspon tento mě to přijalo. Tak co tomu k tomu přidat AT ŽIJÍ SIGNÁLY.CZ.

Podiven

Škoda, že jste vyštípali nebo tímto štípáním znechutili lidi, kteří vám měli mnoho co nabídnout. Johan, Hama, Jacques, Solipso, Cinik, JimReverend, Neuš...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Tento blog je součástí s.magazínu, který připravuje Redakce signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka